Vyhľadávanie





V ponuke je 59 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Druhá novinka Integer a nisi ante. Donec lorem leo, rhoncus nec tempus vel, bibendum quis nibh. Nullam...
Prvá novinka Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...

☀ Drage – nové moderné apartmány, len 50m od mora !!!

Cena:
250 000,00 €
Krajina: Chorvátsko
Lokalita:
Kategória: Byty
Druh: Apartmán
 
Podlahová plocha: 63 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1579
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Výnimočná príležitosť - Nové apartmány pri mori v Drage!
Nádherný nový apartmán, ktorý sa nachádza v idylickom mestečku Drage, len 50 metrov od mora.
Tento výnimočný apartmán vám poskytne neporovnateľný komfort a blízkosť krásnej pláže a jeho mnohé kvality z neho robia jedinečným.
Ide o jedinečnú príležitosť získať novostavbu vo výnimočnej lokalite pri mori. Ďalšie súkromie zabezpečuje súkromná cesta z pláže do apartmánu, ktorá vám umožní bezstarostný a pokojný pobyt v tejto krásnej lokalite. Byt v tak tesnej blízkosti mora a na takom výnimočnom mieste je mimoriadne vzácna príležitosť. Tento úžasný dom ponúka dokonalú kombináciu blízkosti pláže a pokoja, vďaka čomu je absolútnym odporúčaním pre všetkých, ktorí si chcú užiť luxusný život pri mori.

Jeden apartmán sa nachádza na prízemí moderného domu. Celková úžitková hodnota plochy bytu je 62,76 m2, z toho obytná plocha 51 m2, krytá terasa 17,93 m2 a záhrada 27,96 m2.
Priestrannú obývaciu časť tvorí vstupná časť, moderná obývačka, jedáleň a kuchyňa v koncepte otvoreného priestoru, s krásnym východom na terasu a záhradu. Byt ďalej ponúka komoru, kúpeľňu a dve priestranné spálne.
Byt sa predáva ako model na kľúč s klimatizáciou, podlahovými krytinami, kvalitnou sanitou, podlahovým kúrením v kúpeľni, V prípade záujmu je tiež možnosť inštalácie krbu.
Jedno parkovacie miesto je v cene bytu, ďalšie je možné dokúpiť v cene 6 000 eur. Parkovacie miesta sú vybavené nabíjačkou pre elektromobily.
Cena tohto apartmánu je 275.000 eur

Dostupné sú ďalej tieto apartmány:

1 poschodie:

Moderný apartmán s rozlohou 63,44 m2 dokonale spája priestrannosť, pohodlie a blízkosť krásnej pláže, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre váš nový domov alebo investíciu.
Pozostáva z 51 m2 obytnej plochy a priestrannej loggie 16,58 m2.
Byt ponúka elegantný vstupný priestor, vzdušnú obývačku, jedáleň a modernú kuchyňu v koncepte otvoreného priestoru s výstupom na priestrannú loggiu. Nechýba ani praktická komora, kúpeľňa a dve pohodlné spálne. Byt sa bude predávať podľa modelu "na kľúč" s klimatizáciou, kvalitnými podlahovými krytinami, moderným sociálnym zariadením, podlahovým kúrením v kúpeľni a komínom. Je tu aj možnosť inštalácie krbu podľa vášho želania.

Jedno parkovacie státie je v cene bytu, druhé je možné dokúpiť v cene 6000,00 eur. Obe parkovacie miesta sú kryté a vybavené nabíjačkou pre elektromobily. Nasťahovanie je plánované na apríl 2024 a momentálne je vo výstavbe.
Cena tohto apartmánu je 285.000 eur

Priestranný byt na 1. poschodí,
63,44 m2, z toho 51 m2 obytnej plochy, s priestrannou loggiou 16,58 m2, ktorá ponúka nádherný výhľad na more. Byt je navrhnutý s dôrazom na detail a ponúka moderné zariadenie, ktoré spríjemní a spríjemní váš každodenný život. Byt pozostáva z priestranného vstupného priestoru, obývacej izby, jedálne a kuchyne v koncepte otvoreného priestoru, ktorý ponúka krásny výhľad na more z vašej obľúbenej loggie. Nechýba ani komora, moderná kúpeľňa a dve pohodlné spálne, ktoré zabezpečia pokojný spánok.
Byt sa predáva podľa modelu "na kľúč", vybavený klimatizáciou, kvalitnými podlahovými krytinami, modernou sanitou a podlahovým kúrením v kúpeľni. Taktiež je tu možnosť inštalácie krbu, pretože v byte je už príprava na komín. V cene je parkovacie státie, ďalšie parkovacie miesto je možné dokúpiť za výhodnú cenu 6000,00 EUR. Nasťahovanie je naplánované na apríl 2024, čím získate možnosť začať nový život v oáze pokoja a krásy priamo pri mori.
Cena tohto apartmánu je 285.000 eur

V cene sprostredkovateľskej provízie vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti, vám poskytujeme kompletný právny servis, vyhotovenie zmlúv, zabezpečenie obhliadok, v prípade potreby aj služby tlmočníka a znášame väčšinu všetkých poplatkov, súvisiacich s prevodom vlastníckych práv ku kupovanej nehnuteľnosti.
Pre detailné informácie, doručenie dokumentácie alebo zabezpečenie obhliadky nehnuteľnosti, sme Vám k dispozícii len po predložení vopred podpísanej zmluvy o spolupráci.

Viac ponúk na: www.hr-reality.com

Maklér:

makler
Maklér:Marián Čičin
Telefón:0904 266 991
E-mail:mariancicin-ZVNC-evireality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.