Vyhľadávanie





V ponuke je 60 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Druhá novinka Integer a nisi ante. Donec lorem leo, rhoncus nec tempus vel, bibendum quis nibh. Nullam...
Prvá novinka Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...

Na predaj záhradná chatka so záhradou v ZO Kunov I. - Senica.

Cena:
53 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Senica
Obec: Senica
Ulica: Kunov
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 20 m2
Plocha pozemku: 696 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1624
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj záhradnú chatku s trojterasovitou záhradou v záhradkárskej oblasti Kunov I., časti mesta Senica.

Chatka s pozemkom má spolu rozlohu 696 m2. Chatka ako všetky v ZO Kunov je centrálne postavená medzi záhradkou, ktorá je oveľa väčšia ako všetky ostatné. Chatka je postavená na rozlohe 18 m2, má prízemie a jedno poschodie, ktoré slúži ako oddychová časť. Na prízemí je kuchynka s pieckou na pevné palivo a komora na odkladanie potravín, prípadne náradia. Pri vstupe do chatky je zakrytá terasa s posedením, čo v lete dáva poriadny nádych romantiky. V lete sa pri chatke opeká, griluje, oslavuje s rodinkou a jednoducho využíva božský pokoj a radosť z prírody. Na poschodí je jedna obytná izba s balkónom, vykuruje sa olejovým radiátorom.
Okná sú drevené, na podlahách je v spodnej časti položená dlažba, v hornej časti na betóne položené linoleum. Plechová strecha je postupná, samospádová.
V záhrade, ktorá má . 3 terasy je rozmiestnených až 7 výpustkov na vodu s kohútikmi na polievanie. Voda v ZO je úžitková, čo sa týka dovedenia vody do chatiek. Asi 20 m od chatky je budova s pitnou vodou.

Výhodou chatky je ľahký prístup, rozľahlý pozemok, kde je možné vybudovať si bazén, prípadne postaviť ešte jednu chatku. Chatka je v stave, že nepotrebuje ďalšie úpravy, samozrejme však je na každom ako si ju prispôsobí pre svoje potreby. Vstup do záhradkárskej časti je oplotený a má elektronického vrátnika. Nikto nepovolaný a neprajný sa sem nedostane.

Pre ďalšie otázky a možnosti dohodnutia si obhliadky ma kontaktujte na tel.č.: 0915 743 418.Všetko potrebné vybavíme, Vy si doneste iba dobrú náladu a radosť z potešenia, že môžte nadobudnúť chatku a vlastniť kúsok voľného a slobodného priestoru.

Maklér:

makler
Maklér:Ivana Gállová
Telefón:0915743418
E-mail:gallova-ZVNC-evireality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.