Vyhľadávanie





V ponuke je 59 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Druhá novinka Integer a nisi ante. Donec lorem leo, rhoncus nec tempus vel, bibendum quis nibh. Nullam...
Prvá novinka Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...

Na predaj dvojpodlažný, dvojgeneračný 6 izbový rodinný dom v kľudnej časti mesta Nové Mesto nad Váhom.

Cena:
290 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Ulica: Stromová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 2390 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: áno
ID inzerátu: 1635
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný, dvojpodlažný, 6. izbový rodinný dom s kompletným podpivničením v okresnom meste Nové Mesto nad Váhom.

Rodinný dom je postavený na mierne svahovitom pozemku, ktorý má rozlohu 2390 m2, zastavaná plocha je 596 m2, ostatné tvoria rozsiahle záhrady a vinice.
Dom bol kolaudovaný v r. 1988, doteraz nepotreboval veľké úpravy, samozrejme každý si prispôsobí bývanie podľa svojich predstáv a aj tento domček si nový majiteľ prispôsobí svojim potrebám. Nakoľko je dvojpodlažný, môže poskytnúť bývanie pre dve generácie obyvateľov alebo je vhodný taktiež na podnikanie.

Na prízemí je dvojgaráž s montážnou jamou, technickou miestnosťou, práčovňou, toaletou, sprchovým kútom, 1 obytnou miestnosťou, dielňou pre kutila, dve menšie pivnice pre ovocie a zeleninu, prípadne pre mužské poklady (víno, pálenku).

Schodiskom sa dostávame na prvé poschodie, ktoré je identické s vrchným poschodím a nachádzajú sa tu veľká útulná obývačka s krbom, loggia, východ na terasu a do záhrady, veľká chodba, špajza, spálňa, kúpeľňa, toaleta a kuchyňa.
Na vrchnom poschodí sú 4 izby (rovnaká spodná veľká obývačka bola rozdelená na dve izby), kuchyňa, toaleta, kúpeľňa, chodba, 2 loggie (juh, západ).

Okná sú drevené, na podlahách je položený mozaikový teplý korok a parkety, v kúpeľniach a toaletách je dlažba. Voda je mestská a odpad zvedený do kanalizácie. Kúrenie je riešené plynovým kondenzačným kotlom zn. Vajlant, ktorý bol menený v r. 2016, všetky prípojky vody a plynu menené pred 10 r..Strecha je nízka, avšak postupná, je odvetraná a na nej je položený krov, pod ním sklenná vata a izolácia. V dome je zavedený optický internet.

Súčasťou domu je veľká záhrada s množstvom ovocných stromov. Ulica je konečná, nechodia sem veľké autá, iba majitelia posledných domov, čiže je tu tichúčko a kľud. Kto hľadá tiché bývanie, ste na správnej adrese.

V prípade vážneho záujmu, možná dohoda na cene.
Pre ďalšie otázky a možnosti dohodnutia si obhliadky ma kontaktujte na tel.č.: 0915 743 418.

V cene nehnuteľnosti je kompletný právny, finančný a realitný servis. O všetko sa postaráme, ako aj o prepisy energií a všetky náležitosti spojené s prevodom a predajom novému majiteľovi.

Maklér:

makler
Maklér:Ivana Gállová
Telefón:0915743418
E-mail:gallova-ZVNC-evireality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.