Vyhľadávanie





V ponuke je 67 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Druhá novinka Integer a nisi ante. Donec lorem leo, rhoncus nec tempus vel, bibendum quis nibh. Nullam...
Prvá novinka Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...

Na predaj nová chatka s pozemkom v Holíči

Cena:
57 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 30 m2
Plocha pozemku: 204 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1670
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Na predaj nová chatka v osobnom vlastníctve s novou klimatizáciou a priľahlým pozemkom v tichej časti mesta Holíč. Stačí si zbaliť kufor a prísť relaxovať.

Chatka sa nachádza v časti Smuhy. Ponúka komfort oddychovej zóny. Celková výmera pozemku je 204 m2, podlahová plocha chatky je 30 m2. Vonia novotou, je úplne komplet nová s elektrickými rozvodmi, ktoré sú potiahnuté aj von. Na elektriku sa rozsviecujú aj lampy na trávniku, čo dodáva romantický nádych celému prostrediu. Do chatky je dovedená voda zo studne. Využíva sa v kuchyni, v kúpeľni a na WC. Studňa je novo vyvŕtaná, napojená na čističku. Zároveň je dovedená aj na záhradku.
Dispozícia chatky:
jedna veľká miestnosť, kuchynka a sprchový kút s toaletou a umývadlom.

Vzadu za chatkou je posedenie pri ohníčku. Taktiež je tu drevená búdka, kde je čerpadlo s čističkou. Búdka je zateplená a môže sa tu odkladať náradie, ktoré je potrebné k výbave, aby ste mali komfort pri oddychu, ktorý si doprajete, keď sa sem budete vracať.

Na pozemok sa vchádza po vykladanej ceste makadamom (zatiaľ) a priamy vstup na záhradku je cez peknú, ozdobnú kovanú bránu. Hranice pozemku sú oplotené a natiahnuté zeleným pásom. Tým dodáva celému miestu úplný kľud a izoláciu pred okolitým svetom.

Názor makléra: chatka vhodná na oddych a relax, čas strávený kosením vás zaťaží len na okamžik, nakoľko pozemok je 204 m2 a prinesie vám pohodu spolu s chatkou.

Okolie Holíča je plné zaujímavostí: zámok, zámocká kaviareň, veterný mlyn, turistická rozhľadňa, cyklotrasa, Baťov kanál v meste Skalica a 5 km Zoo, kopalisko a Baťov kanál v meste Hodonín, ktoré vás už teraz láka so svojimi zaujímavosťami a bránou na južnú Moravu s nekonečnými vinicami, sklípkami, zámkami a rozhľadňami, cyklotrasami.

Tešíme sa na obhliadku s Vami!
Kontakt: 00421 908 436 624 , 00421 915 899 031

BONUS: Majitelia chaty ponúkaju pri rýchlom jednaní kupcovi darček vo forme týždenného pobytu /len ubytovanie/ na ostrove Vir zdarma

Maklér:

makler
Maklér:Patrícia Mosná
Telefón:0908436624
E-mail:mosna-ZVNC-evireality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.